produkter

De unikke Classica glaspavilloner giver med deres harmoniske og smukke udformning den kræsne haveejer et utal af muligheder for ophold og dyrkning af planter.

Find det Classica House der passer netop til dig.

 • – SPIR –
  – SPIR –
 • – SPIR –
  – SPIR –
  Giv din Classica pavillon et nærmest majestætisk udtryk med det smukke og unikke Classica spir. Her skinner det klassiske udseende for alvor igennem, og får din pavillon til at skille sig ud fra mængden.
  Bestil her
 • – HÅNDTAG –
  – HÅNDTAG –
 • – HÅNDTAG –
  – HÅNDTAG –
  Med dette elegante og simple håndtag bliver det muligt at låse ind til dit Classica House, og på den måde sikre dig dets indhold.
  Bestil her
 • – AUTOMATISK OPLUK –
  – AUTOMATISK OPLUK –
 • – AUTOMATISK OPLUK –
  – AUTOMATISK OPLUK –
  Det automatiske opluk til kuplen sikrer dig den bedst mulige ventilation i din udepavillon døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej. Oplukket fungerer ved hjælp af en gasventil, og du skal derfor ikke tænke på strøm dertil. Så læn dig tilbage og nyd det ekstra overskud som det automatiske opluk kan give dig.
  Bestil her
 • – FLØJDØRE –
  – FLØJDØRE –
 • – FLØJDØRE –
  – FLØJDØRE –
  Du kan vælge at installere fløjdøre eller to uafhængige døre i hver sin ende af dit Classica House. Flere døre giver blandt andet bedre ventilationsmuligheder, og selvfølgelig mulighed for bedre tilgang til dit Classica House.
  Bestil her
 • – GLASHYLDE –
  – GLASHYLDE –
 • – GLASHYLDE –
  – GLASHYLDE –
  Indret dit Classica House ligesom du vil have det, med en elegant glashylde. De vedligeholdelsesfrie hylder kan vedhæftes blot én sektion eller lænkes sammen i en ring rundt i din pavillon. Glashylden er 30 cm dyb.
  Bestil her
 • – KUGLE –
  – KUGLE –
 • – KUGLE –
  – KUGLE –
  Som prikken over i'et er det muligt at tilføje en kugle ovenpå dit spir. Med denne simple og elegante perle i toppen fuldendes det klassiske udtryk til dit Classica House.
  Bestil her

classica 12

classica 16

classica 20

Om classica

Dit særlige uderum.

 

Classica House er en serie af unikke glaspavillioner, designet til at give dig netop dét uderum du har brug for. Skab din egen oase, med masser af plads til kreativitet og frirum.

 

Det klassiske kuppelformede tag har inspireret til navnet på de smukke runde pavilloner, som hævder sig blandt det bedste i dansk design og kvalitet. Men det har også en vigtig funktion – nemlig at skabe den rette udluftning og ventilation.

 

Med Classica House får du de helt rette vækstbetingelser for din have. Her kan du for alvor nyde livet som haveejer, og sikre dig mere overskud i hverdagen.

 

Hos Classica House har vi fokus på den gode kvalitet. Med stærk holdbarhed og lav vedligeholdelse, er der her tale om et unikt lysthus hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd.

 

Forlæng sommeren, mens du lader inspirationen og grøntsagerne spire i din egen afslappende oase. Med Classica House kan du, sammen med dine venner og familie, læne dig tilbage mens du nyder din havedrøm der går i opfyldelse.

 

Classica House findes i tre forskellige størrelser – én til hvert behov.

Find dit Classica House her

fakta om classica

Konstruktion & materiale

Klima & Ventilation

Classica pavillonerne har en yderst stærk aluminium konstruktion, som sikrer mod storm- og sneskader. Derudover består siderne af 4mm hærdet glas, mens kuppel og dør består af 8mm UV-bestandig transparent plexiglas. Alt i alt en utrolig slidstærk og holdbar konstruktion i smukt design.

Den høje konstruktion sikrer et godt klima for både planter og mennesker. Desuden skaber den smukke kuppel i toppen al nødvendig ventilation, og udelukker dermed behovet for vinduer. Det er muligt at tilkøbe en kuppel med automatisk oplukning – således er du altid sikret den helt rigtige ventilation, selv når du ikke er hjemme. Læs mere under tilbehør.

Fundament

Gulv

Den 10 cm høje sokkel består af aluminium, og fastgøres med rustfrit jern i fundamentet. Det er muligt at fastgøre soklen på flisebelægning eller træterasse.

Det er en god ide at overveje hvilken belægning eller gulv du ønsker i dit Classica House, således at du får den helt optimale gulvtype til din udepavillon. Der er både mulighed for fliser og trægulv. Er du i tvivl vejleder vi gerne.

Lakering

Dør

Classica House leveres i enten ulakeret aluminium eller pulverlakeret aluminium i RAL-farver. Vi tilbyder en række standard farver, men andre farver kan fåes efter aftale. Uanset hvilken farve er du garanteret en stærk lakering, som vil holde i mange år frem.

Som standard leveres dit Classica House med en indadgående svingdør med hængsling til højre. Døren består af 8mm UV-bestandig transparent plexiglas, og er 185 cm høj og 78 cm bred. Det er muligt at tilvælge fløjdøre, eller installere to uahængige døre i hver sin ende. Læs mere under tilbehør.

 

Tilbehør

Personliggør din Classica pavillon med special tilbehør.

Klik på billederne herunder for at læse mere.

Classica House v. JP Lundgaard ApS, Aalborg.

CVR: 36032774

Tlf: +45 86 999 300, man-fre: kl. 9-15

Mail: classica@classicahouse.com

Copyright © 2016 Classica House. All rights reserved.